Insulele Maldive

South Nilandhe, Maldives

Tara insulara, Republica Maldive, cu capitala la Male este formata dintr-un grup de atoli situat la sud-vest de India, in Marea Laccadivelor din Oceanul Indian. Cei 26 de atoli ai arhipelagului formeaza un teritoriu ce contine 1192 de insule din care 250 sunt locuite. Maldivele sunt cel mai mic stat asiatic, atat din punct de vedere al populatiei cat si al suprafetei si este statul cu cea mai mica altitudine maxima din lume. Cu plajele sale cu nisip alb, cu lagunele de turcoaz, cu rezervatiile de corali, cu splendidul mozaic de pesti multicolori, cu apusurile spectaculoase, care iti taie respiratia, este intr-adevar o alegere minunata. Cunoscuta si ca destinatie romantica, wellness si balneoclimaterica, ofera resorturi si hoteluri pentru toate buzunarele, dotate cu centre wellness, recuperare si spa in care iubitorii de vacante pot profita de programe deosebite de tratamente si masaje speciale.

Conrad Maldives Rangali Island 5* - Atol Ari Sud

Resortul Conrad Madives este amplasat pe plaja de pe atolul Ari Sud, din Insulele Maldive la 30 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul International Male. Complexul ofera clientilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, gradina, terasa, teren de tenis, sala de fitness, centru spa si wellness, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele si vilele resortului sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, birou, telefon, uscator de par, seif, acces internet.

One&Only Reethi Rah 5* - Atol Male Nord

Resortul One&Only Reethi Rah este amplasat pe plaja de pe atolul Male Nord din Insulele Maldive. Aeroportul International Male este situat la 45 de min de mers cu barca cu motor. Complexul ofera clientilor restaurant, bar, receptie, room service, gradina, piscina, teren de tenis, sala de conferinte, centru spa si wellness, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, acces internet. Vilele resortului sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, birou, telefon, uscator de par, seif, acces internet.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -