One&Only Reethi Rah 5* – Atol Male Nord

One-Only-Reethi-Rah1111

Resortul One&Only Reethi Rah este amplasat pe plaja de pe atolul Male Nord din Insulele Maldive. Aeroportul International Male este situat la 45 de min de mers cu barca cu motor. Complexul ofera clientilor restaurant, bar, receptie, room service, gradina, piscina, teren de tenis, sala de conferinte, centru spa si wellness, loc de joaca pentru copii, club pentru copii, acces internet. Vilele resortului sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, birou, telefon, uscator de par, seif, acces internet.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -