Thracian Cliffs Golf & Beach Resort 4* – Kavarna

thracian kavarna11111111

Thracian Cliffs Resort este amplasat pe plaja din statiunea Kavarna de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre. Statiunile Albena si Nisipurile de Aur sunt situate la 20 de minute de mers cu masina de hotel. Aeroportul International din Varna este situat la 45 de minute de hotel. De la teren de golf cu ​​18 gauri desenat de Gary Player, la relaxante tratamente spa, fiecare oaspete va gasi ceva pentru gustul sau la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort. Acest hotel de lux ofera cazare in Bulgaria, alaturi de servicii impecabile si mese delicioase. Profita de privelistile uimitoare de la Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, si se bucura-te de o vacanta de neuitat in Kavarna.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -