Four Seasons Resort Bali at Sayan 5* – Bali

Localizat de-a lungul raului Ayung din Bali, Four Seasons Resort Bali at Sayan este amplasat in mijlocul padurii tropicale. Hotelul este la 3 km de Ubud Monkey Forest si la 6 km de Elephant Cave. Luxosul complex pune la dispozitia clientilor, restaurant, bar, centru spa si wellness, sala de fitness, piscina, gradina, terasa, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri, receptie, room service. Cele 60 de suite si vile private sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, seif, acces internet, DVD player, telefon, uscator de par, facilitati pentru ceai si cafea.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -