Adler Dolomiti Spa & Sport Resort 5* – St. Ulrich

Hotelul Adler Dolomiti este situat in zona pietonala din statiunea St. Ulrich, in Tyrolul de Sud, in Italia, aproape de telecabina. Centrul Spa Adler, din cadrul hotelului, ofera o atmosfera si servicii deosebite, clientii bucurandu-se de zone de relaxare, piscine, saune si tratamente speciale. Cele 100 de camere ale hotelului au o arhitectura deosebita si sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv, acces internet, uscator de par. Dintre facilitatile hotelului: restaurant, bar, piscina, gradina, sala de fitness, acces internet, parcare, spalatorie.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -