Adria Relax Resort Miramar 4*+ – Opatija

Hotelul Adria Relax este situat la jumatate de kilometru de centrul statiunii Opatija, pe malul Marii Adriatice, in Croatia . Cazinoul se afla la 2 km de hotel. Hotelul pune la dispozitia clientilor, restaurant, terasa, bar, acces internet, lift, piscina, sala de fitness. Centru de spa si wellness include piscina, sauna, jacuzzi, masaj si tratamente de relaxare. Cele 100 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, birou, radio, telefon, acces internet, uscator de par.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -