Alexander the Great Beach Hotel 4* – Kryopigi

Hotelul este amplasat pe plaja, la 1,5 km de centrul statiunii Kryopigi si la 3,5 km de statiunea Kalithea, din Grecia. Aeroportul din Thessaloniki este situat la o ora si jumatate de mers cu masina de hotel. De cativa ani hotelul s-a dedicat protejarii naturii si de aceea administrarea sa se face dupa norme ecologice foarte stricte. Facilitatile hotelului includ: restaurant, bar, receptie, room service, teren de tenis, gradina, piscina, terasa, acces internet, parcare. Cele 216 camere sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, telefon, seif, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -