Ali Bey Resort 5* – Side

Resortul Ali Bey este amplasat in statiunea Side, in partea sudica a Turciei, pe malul Marii Mediterane, la 65 km de Aeroportul International din Antalya. Deschis in anul 2010 si cu o arhitectura deosebita, complexul pune la dispozitia oaspetilor facilitati deosebite; restaurante, baruri, receptie, room service, piscine, centru spa si wellness, teren de tenis, loc de joaca pentru copii, sala de jocuri, acces internet, parcare. Cele 275 de camere ale resortului sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, acces internet, facilitati pentru ceai si cafea, telefon, seif, minibar, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -