Amanruya Hotel 5* – Bodrum

Hotelul Amanruya este amplasat in partea de sud-vest a Turciei, pe coasta de nord a Peninsulei Bodrum, in golful Mandalay. Inconjurat de o padure de pini si plantatii stravechi de maslini, hotelul se afla pe un deal ce ofera o priveliste impresionanta la Marea Mediterana. In luxosul resort exclusivist, vei gasi un refugiu de relaxare, cu servicii excelente si multa intimitate. Sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, centru spa si wellness, sala de fitness, piscina, loc de joaca pentru copii, magazin, sali de conferinte, centru de afaceri, parcare, acces internet. Cele 36 casute ale resortului sunt dotate cu gradina si piscina, aer conditionat, minibar, tv, uscator de par, birou.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -