Anantara Golden Triangle Elephant Camp and Resort 5* – Chiang Rai

Resortul Anantara Golden Triangle este amplasat in nordul Thailandei, in regiunea Chiang Rai, la o ora de mers cu masina de Aeroportul International Chiang Rai. Resortul este situat in mijlocul naturii si ofera experiente deosebite. Bucura-te de activitati diverse, precum plimbarile cu elefantii sau Mahout-Training. Sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati: restaurant, bar, piscina, terasa, room service, receptie, gradina, teren de tenis, sala de fitness, acces internet, parcare, sala de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, seif, telefon, acces internet, DVD player.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -