Aqua Dome & Tirol Therme Langenfeld 4*+ – Langenfeld

Situat in regiunea Ötztal din Tirolul austriac, hotelul Aqua Dome impresioneaza cu o combinatie inteligenta de farmec traditional alpin, ospitalitate si arhitectura contemporana. Hotelul ofera clientilor 200 de camere dotate cu aer conditionat, tv, radio, balcon, seif, uscator de par. Centrul Spa, care este conectat direct cu hotelul, este unul din cele mai bune din regiune si ofera nelimitate facilitati de spa, wellness, fitness si frumusete - in fiecare sezon al anului.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -