Astoria Relax & Spa 5* – Seefeld

Hotelul este situat intr-o zona linistita, la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Seefeld din Tirolul austriac. Exclusivistul centru de spa de la Astoria Relax ofera mai multe saune, o sala de fitness moderna, un bazin Kneipp, paturi cu apa incalzite, o zona de relaxare cu bar si semineu, diferite masaje, bai si tratamente de infrumusetare. Alte facilitati ale hotelului: piscina, gradina, terasa, restaurant, bar, receptie, room service, acces internet, parcare, spalatorie. Cele 62 de camere sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv, birou, uscator de par, DVD player, acces internet, seif.

\Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -