Atlantis The Palm 5*+ – Dubai

Atlantis, The Palm este un hotel exclusivist, situat pe celebra insula artificiala Palm Jumeirah din Dubai, la 20 de minute de mers cu masina de Dubai Mall si la aproape 3 km de Clubul de Golf Emirates. Hotelul ofera oaspetilor restaurante, baruri, sali de conferinte, piscine, centru Spa si wellness, centru de fitness, facilitati pentru sporturi nautice, acces internet, parcare, terenuri de tenis, sali de conferinte, centru de afaceri. In cadrul complexului se afla si vestitul parc acvatic Aquaventure. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, seif, birou, uscator de par.

                             

                            

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -