Beachcomber Dinarobin Hotel Golf & Spa 5*+ – Le Morne

Dinarobin Hotel Golf & Spa este cunoscut ca unul din cele mai elegante si confortabile hoteluri din Mauritius. Complexul este amplasat intre Muntele Le Morne si Oceanul Indian, pe plaja si ofera o experienta de lux, greu de uitat. Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurante, baruri, piscine, centru de afaceri, sala de fittness, centru spa, facilitati pentru copii. Cele 172 de camere ale complexului ofera aer conditionat, tv satelit, minibar, telefon, seif, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -