Caesius Thermae & Spa Resort 4*+ – Bardolino

Hotelul este situat la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii Bardolino, pe malul lacului Garda. In apropiere, pe malul lacului sunt numeroase posibilitati de distractie atat individual cat si pentru familii: Gardaland, Parco Sigurta,  Moviland, Canevaworld, Zoo Safari Parco Natura Viva. Caesius Thermae & Spa este renumit pentru facilitatile sale de wellness, care includ o sala de fitness, saune, bai turcesti si diferite tratamente ayurvedice alternative. Cele 185 camere ale complexului sun dotate cu aer conditionat, minibar, tv, birou, uscator de par, radio, telefon. Facilitatile hotelului mai includ: restaurant, bar, receptie, room service, teren de tenis, terasa, gradina, acces internet, parcare.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -