Carnaval Venetia 2016

Masti din "Commedia dell'Arte" si costume somptuase de epoca, banchete si baluri elegante în palate, parade si distractie nebuna pe strazi, artificii si serenade din gondole inunda Venetia cu buna dispozitie a carnavalului care aduna în fiecare an mai mult de un milion de oameni.

Carnavalul de la Venetia are loc in 2016 in perioada 23 ianuarie - 09 februarie iar specialistii nostri iti vor oferi pachete ce cuprind transport, cazare si transfer la cele mai bune preturi.

 

The Gritti Palace, Luxury Collection Hotel 5* - Venetia

gritti palace     gritti palace2

The Gritti Palace a fost readus la splendoarea sa originala, fiind o fosta resedintă nobiliara situata pe Canal Grande din Venetia, cu vedere la Biserica Santa Maria delle Salute. Toate camerele sunt luxoase si amenajate cu antichitati si sticla de Murano.

Hotel Cipriani 5* - Venetia

cipriani     cipriani2

Nu stii ce sa faci cu yahtul cat timp stai in Venetia? Parcheaza-l la platforma de stationare pentru ambarcatiuni de la Cipriani iar apoi bucura-te de lux intr-unul din cele mai prestigioase hoteluri ale Italiei.
Hotelul Belmond Cipriani, situat pe insula Giudecca, ofera vedere uimitoare la laguna Venetiei si la Palatul Dogilor.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -