Carnavalul de la Rio 2019

Desi Carnavalul este celebrat in aproape toate orasele si satele din intreaga Brazilie dar si in alte tari catolice, Rio de Janeiro este considerat de mult timp ca fiind capitala Carnavalului, din intreaga lume. Unul din cele mai esentiale elemente ale Carnavalului de la Rio este ca ofera nu numai divertisment pentru multi oameni din toata lumea, dar ofera, de asemenea, o sansa de a invata despre adevarata cultura din Brazilia. Carnavalul este foarte important pentru brazilieni, practic, rezuma cultura lor. Este un eveniment euforic in care oamenii danseaza, canta si au parte de multa distractie. Sunt mai multe petreceri care au loc inainte, in timpul si dupa carnaval toata noaptea si toata ziua. Contacteaza agentii nostri si iti vom aranja intregul pachet pentru distractie, de la cele mai bune bilete de avion, cele mai bune hoteluri in care sa stai pe parcursul carnavalului, cele mai bune transferuri, si cele mai bune bilete la spectacole. In 2019, Carnavalul de la Rio se va desfasura in perioada 01 - o6 martie. Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta. Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -