Casa Viorel 4* – Poiana Brasov

Complexul Casa Viorel este amplasat in statiunea Poiana Brasov, la 12 km de orasul Brasov, la poalele Muntelui Tampa. Cu o capacitate de 32 spatii de cazare si un restaurant de 120 de locuri, Casa Viorel ofera turistilor sai un lux accesibil atat pentru turismul de relaxare, turismul ecvestru cat si pentru turismul de afaceri. Complexul pune la dispozitia oaspetilor restaurant, terasa, sala de fitness, sauna, loc de joaca pentru copii, room service, acces internet, parcare, receptie, sali de conferinte. Camerele sunt dotate cu minibar, tv cablu, uscator de par, balcon, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -