Cascade Wellness & Lifestyle Resort 5* – Algarve, Portugalia

Unul din cele mai luxoase hoteluri din Algarve, Cascade Wellness & Lifestyle Resort este amplasat in orasul Lagos din Portugalia, pe malul Oceanului Atlantic. Starea de bine si sanatatea sunt in centrul filozofiei acestui hotel, iar Centrul Tanai Spa este o dovada in acest sens. Poti alege din multele tratamente de detoxifiere, din masajele cu pietre calde si din tratamentele cu impachetari corporale, intr-o atmosfera linistita, creata special. Alte facilitati puse la dispozitia clientilor includ: restaurante, baruri, receptie, room service, piscina, terasa, gradina, teren de tenis, centru spa si wellness, sala de fitness, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare. Cele 144 de camere sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, telefon, birou, seif, uscator de par.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -