China

Istoria Chinei combinata cu multele minuni naturale si orasele ultra-moderne, aduna turisti din toata lumea in fiecare an. Stai in hoteluri first-class, situate central si foloseste excursiile optionale pentru a trai cu adevarat ceea ce inseamna China. In Beijing poti vedea Piata Tiananmen, Mausoleul lui Mao Zedong, Orasul Interzis. Fa o excursie la Marele Zid Chinezesc, o experienta care nu va fi uitata niciodata. Mergi la Xian pentru a vedea Muzeul Soldatilor de Teracota. Viziteaza Shanghai, cunoscut ca si “Parisul Estului”.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -