Cirque du Soleil – 2019 Tour

Cirque du Soleil este o companie din Quebec, Canada, recunoscuta in intreaga lume pentru spectacolele de divertisment artistic, descrisa ca un mix dramatic de arta a circului si divertisment stradal. Inca de la infiintare in 1984, Cirque du Soleil a incercat in mod constant sa invoce imaginația, simțurile si sa provoace emotii oamenilor din lumea intreaga. Fiecare spectacol este o sinteza de stiluri de circ din intreaga lume, cu o tema si o poveste centrala. Vino la noi sa rezervi bilete si te vei bucura de un spectacol inedit. Turneul european din 2019 va cuprinde urmatoarele orase:

  • Barcelona - 18 - 27 ianuarie
  • Milano - 14 - 17 februarie
  • Viena - 9 martie - 7 aprilie
Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta. Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -