Conrad Pezula 5* – Knysna, Africa de Sud

Hotelul Conrad Pezula este situat in Knysna, in centrul Grande Route din Africa de Sud, cu vedere la laguna Knysna, la Muntii Outeniqua si la Oceanul Indian. Orasul Cape Town este situat la 5 ore de mers cu masina de hotel. Dotarile hotelului includ: restaurant, bar, teren de golf, centru spa, sala de fitness, piscina, acces internet, room service, receptie. Hotelul ofera 83 de camere decorate luxos. Terenul de golf de 18 gauri Pezula Golf Club & Championship Course, situat in cadrul complexului, a fost desenat de David Dale si Ronald Fream si ofera experiente de neuitat si tarife dintre cele mai bune.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -