Copacabana Palace Hotel 5* – Rio de Janeiro

Hotelul Copacabana Palace este situat chiar pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro, Brazilia. Nu departe de hotel se afla Piata Edmundo Bittencourt, Plaja Arpoador, Rio Sul Shopping Mall si Universitatea Federala din Rio de Janeiro. Aeroportul se afla la 32 de km de hotel. Acest hotel de lux asigura oaspetilor o ambianta deosebita, oferind facilitati speciale: restaurante, baruri, receptie, room service, piscina, terasa, teren de tenis, sala de fitness, centru de spa si wellness, acces internet. Camerele sunt dotate cu baie de marmura, vedere la ocean, minibar, telefon, aer conditionat, seif, telefon, radio.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -