Cornelia Diamond Golf Resort&Spa 5* – Belek

Resortul Cornelia Diamond este amplasat in statiunea Belek, din sudul Turciei, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 35 km de Aeroportul International Antalya. Cu o arhitectura deosebita si intins pe mai mult de 200.000 m2, complexul ofera clientilor o experienta fascinanta si servicii de cea mai buna calitate. Facilitatile includ: restaurante, baruri, room service, piscine, receptie, teren de tenis, teren de golf, centru de spa si wellness, loc de joaca pentru copii, programe de animatie, acces internet, parcare, camera de bagaje, spalatorie, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, tv satelit, minibar, seif, birou, uscator de par, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -