Croaziera Iberostar Grand Amazon: RIO NEGRO

Croaziera cu vas de lux si servicii de prima clasa incepe din Manaus. In timpul croazierei pe fluvial Amazon vasul va acosta in padurile tropicale si veti avea posibilitatea de a explora natura, de a va bucura de peisaj si de a lua contact cu vegetatia salbatica si exotica, cu ajutorul ambarcatiunilor de dimensiuni mai mici.

http://www.thegrandcollection.com/en/hotels/manaus/iberostar-grand-amazon/introduction

Cabinele Mandi Deck sunt situate la primul nivel. (15 cabine de acest tip)
Cabinele Tambaqui Deck sunt situate la al II-lea nivel; vedere spre rau. (29 cabine de acest tip)
Cabinele Acara Deck sunt situate la al III-lea nivel; vedere spre rau (29 cabine de acest tip)
Cabinele au o suprafata de aproximativ 23 m2 si beneficiaza de baie, uscator de par, telefon, aer conditionat, minibar si balcon.


Tip de masa: All Inclusive: bautura de bun venit, toate mesele, bauturi alcoolice si non-alcoolice;

Ziua 1:
Imbarcarea se face in Manaus in intervalul 15:00 – 16:30 si plecarea la ora 18:00, navigand pe Rio Negro. Seara veti avea cina de bun venit si o bautura de bun venit din partea capitanului in cadrul restaurantului Kuarup. Cina cu program de divertisment.

Ziua 2:
Mic dejun tip continental. Drumetie in intervalul 08 :00 – 10 :00 in zona Igarapes, printre palmieri si copaci inalti. Pranz la bordul navei.  Dupa-amiaza plimbare cu barci mici printre insulele din regiunea Tres Bocas; aceste insule fac parte din al II-lea cel mai important si mai mare arhipelag cu apa dulce. Vegetatia acestor insule se reflecta in apele negre si va ofera unele din cele mai frumoase peisaje, fantastice pentru fotografi. Cina si program de divertisment la bordul navei. Seara (21 :30 – 22 :30) veti face o plimbare cu barca in regiunea Tres Bocas in timpul careia aveti ocazia sa vedeti aligatori.

Ziua 3:
Mic dejun. Plimbarea de dimineata, in intervalul 08 :00 – 10 :00 o veti face in regiunea Igarape unde veti vedea delfinii roz din Novo Airo si veti avea posibilitatea sa admirati peisajul cu palmieri si copaci uriasi. Intoarcere la bordul navei pentru pranz. Dupa amiaza va puteti relaxa sau puteti face o excursie in comunitatea bastinasilor de la Rio Cuieiras. Puteti sa cumparati si produse traditionale, lucrate manual. Cina si divertisment la bordul vasului.

Ziua 4:
Mic dejun. Dimineata devreme (05 :45 – 07 :00) puteti face o plimbare cu barca pe Rio Ariau pentru a admira si fotografia pasarile rare din aceasta zona si rasaritul de soare in Amazon. In intervalul 08 :00 – 10 :00 puteti face tot o plimbare cu barca in aceasta regiune unde apa este foarte clara si fauna este foarte diversificata. Tot in acest interval puteti merge si la pescuit de piranha. Masa de pranz la bordul navei. Dupa-amiaza excursie cu barca catre regiunea Tupe unde sunt cateva plaje minunate cu nisip alb si fin. Oprire pentru plaja si baie la Rio Negro. Cina de ramas bun.

Ziua 5:
Sosire in portul Manaus  in jurului orei 08:00. Pana in port veti trece peste zona de “intalnire a apelor”.
 

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -