Croaziera de 8 zile pe Marea Mediterana cu vasul MSC Splendida

Lansat in primavara anului 2009, MSC Splendida ofera o zona exclusivista, "Happy Island". Este o optiune de tip boutique care ofera un serviciu de concierge dedicat, salon panoramic, piscina privata, lift privat, solar si acces direct la centrul Wellness. Exista 107 apartamente, cu balcon si serviciu de majordom, exclusiv pentru oaspetii din aceasta zona. Nava este de clasa Fantasia si este de acelasi tip cu MSC Fantasia. MSC Splendida ofera, de asemenea, cinematograf tridimensional, centru Spa, restaurante, baruri. Spatiile publice se intind peste 27.000 mp si ofera, printre altele, un salon principal de spectacole cu 1.700 de locuri si o discoteca panoramica.

Itinerariu:

Ziua 1: Genova
Ziua 2: Civitavecchia
Ziua 3: Palermo
Ziua 4: Tunis
Ziua 5: pe mare
Ziua 6: Barcelona
Ziua 7: Marseille
Ziua 8: Genova

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -