Croaziera in Estul Marii Mediterane cu vasul Celebrity Reflection

Ultima nava de croaziera a Companiei Celebrity este Celebrity Reflection. Acest vas aduce in plus, fata de precedentele un numar de 72 de cabine si 34 apartamente AquaClass. De asemenea, Celebrity Reflection are cu o punte mai mult decat Solstice, mai multe locuri in salonul principal, in restaurante, mai multe sezlonguri pe puntea cu picina si mai multe scaune in sala de cinema. Designul si functionalitatea centrului spa, a bazinelor de inot acoperite si a celor in aer liber, cazinourile si serviciile de timp liber oferite la bordul navei, care exista si pe alte nave de croaziera, sunt aduse aici pana aproape de perfectiune.

Itinerariu:

Ziua 1: Civitavecchia
Ziua 2: Pe mare
Ziua 3: Santorini
Ziua 4: Pireu
Ziua 5: Pe mare
Ziua 6: Istanbul
Ziua 7: Istanbul
Ziua 8: Kusadasi
Ziua 9: Mykonos
Ziua 10: Pe mare
Ziua 11: Napoli
Ziua 12: Civitavecchia

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -