Croaziera in Insulele Bahamas cu vasul Quantum of the Seas

Cu mai mult de 280 de destinatii in toata lumea, cu  o multime de excursii la tarm si optiuni in cadrul croazierelor, Royal Caribbean ofera clientilor o sansa de a experimenta ceva nou. Quantum of the Seas este ultima creatie a companiei. Cabine nou desenate, tehnologia noua de schimbare a atractiilor, privelisti deosebite si cele mai bune restaurante sunt doar cateva din dotarile care te invita la bord. In realizarea acestei nave au fost consultati experti de renume, care si-au pus in valoare cunostintele si experienta, pentru a asigura pasagerilor o calatorie de neuitat.
Uita de tot si mergi alaturi de noi intr-o calatorie de vis de 8 noti in Insulele Bahamas. Contacteaza expertii nostri pentru cea mai buna oferta!

Itinerariu:

Ziua 1: Cape Liberty (SUA)
Ziua 2: Pe mare
Ziua 3: Pe mare
Ziua 4: Port Canaveral
Ziua 5: Nassau
Ziua 6: CocoCay
Ziua 7: Pe mare
Ziua 8: Pe mare
Ziua 9: Cape Liberty.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata acceseaza butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -