Disneyland – Paris

Traieste emotiile copilariei, amintiri magice, aventuri deosebite, intr-o vacanta plina de zambete si voie buna la Disneyland Paris. In familie, cu prietenii sau in cuplu, Disneyland Paris este o destinatie care trebuie vizitata, fiind situata la 35 minute de mers de Paris.  Parcul a fost deschis in 1992, in Marne-la-Vallee si este atractia turistica cea mai vizitata din Europa. Are in cadrul sau nu mai putin de 52 atractii situate pe 55 ha, un complex turistic de 7 hoteluri, un camping, un teren de golf si multe zone verzi. Zambeste, si lasa magia Disney sa te cuprinda! Contacteaza expertii nostri pentru cea mai buna oferta!

                   

 

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -