Dorint Maison Messmer 5* – Baden Baden

Hotelul este situat central in statiunea Baden-Baden, in partea estica a Germaniei. Cazinoul din statiune se afla la cateva minute de mers pe jos, iar Centrul Spa Caracalla Therme este la 5 minute de mers cu masina. Centrul de spa si wellness al hotelului care masoara peste 800 m2, ofera clientilor programe specifice de relaxare si tonifiere. Cele 152 camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, seif, balcon/terasa, acces internet, birou, uscator de par. Alte facilitati ale hotelului: restaurante, bar, sala de fitness, terasa, parcare, acces internet.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -