Elbresidenz Bad Schandau Viva Vital & Medical Spa 5* – Bad Schandau

Hotelul Elbresidenz este situat in statiunea de spa Bad Schandau, din vestul Germaniei, la 15 min de mers cu masina de Centrul Koenigstein Wellness and Therapy si de Fortareata Koenigstein. Centrul Spa al hotelului ofera clientilor sauna, solar, piscina, masaje si tratamente de relaxare si tonifiere. Cele 211 camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, minibar, telefon, radio, seif, tv, birou, acces internet, uscator de par. Hotelul mai pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, receptie, room service, sali de conferinte, acces internet, parcare.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -