EURO 2016 – Campionatul European de fotbal, Franta

Nationala Romaniei face parte din Grupa A la EURO 2016, alaturi de Franta (tara gazda), Elvetia si Albania. Echipei conduse de Anghel Iordanescu i-a fost alocata pozitia A2, astfel ca va juca meciul de deschidere al turneului final, impotriva Frantei, pe 10 iunie 2016, pe Stade de France. Urmatoarele meciuri ale Romaniei in grupa vor fi cu Elvetia (15 iunie) pe Parc de France din Paris si cu Albania, pe 19 iunie la Lyon.

Tabloul complet al Grupelor EURO 2016:

Grupa A: Franta, Romania, Elvetia, Albania

Grupa B: Anglia, Rusia, Tara Galilor, Slovacia

Grupa C: Germania, Ucraina, Polonia, Irlanda de Nord

Grupa D: Spania, Cehia, Turcia, Croatia

Grupa E: Belgia, Italia, Irlanda, Suedia

Grupa F: Portugalia, Islanda, Austria, Ungaria.

Specialistii nostri iti vor oferi pachete ce cuprind bilete la meci, transport, cazare si transfer la cele mai bune preturi.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -