Festivalul de Shopping – Dubai – 2019

Festivalul de shopping de la Dubai are loc in fiecare an in luna Ianuarie. Evenimentul are loc de-a lungul intregii luni si ofera atractii deosebite tuturor participantilor. In aceasta perioada Dubaiul este frumos decorat; multe promotii si oferte sunt prezente in toate mall-urile iar spectacolele pentru copii si familii impreuna cu celelalte atractii fac din Dubai principala destinatie a inceputului de an. Pentru cazare in Dubai, Btour va ofera cateva recomandari: RAMADA JUMEIRAH 4* - este situat la 3 min de mers pe jos de centrul comercial Al Ghazal. HYATT REGENCY DUBAI 5* - este situat in cartierul istoric Al Fahidi, unul dintre cele mai vechi cartiere traditionale din Emirate. In apropiere se afla Muzeul Dubai si cartierul Bastakia. HABTOOR GRAND RESORT 5* - este amplasat pe plaja Jumeirah, langa portul de agrement Dubai. Cel mai mare complex comercial din Orientul Mijlociu, Mall of the Emirates, se afla la numai 10 minute de mers cu masina. LE MERIDIEN MINA SEYAHI RESORT 5* - se afla pe plaja Jumeirah, la 10 minute de mers cu masina de terenul de golf Emirates. Aeroportul International Dubai este situat la mai putin de 40 km. Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta. Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -