Four Seasons Hotel 5* – Florenta

Hotelul Four Seasons din Florenta este compus din 2 cladiri istorice deosebite, Palazzo della Gherardesca din secolul al XV-lea si fosta manastire din secolul al XVI-lea, Il Conventino, care imprejumuiesc o gradina superba de peste 4 hectare. In apropierea hotelului se afla Piazza Donatello, Catedrala Santa Maria del Fiore, Biserica San Lorenzo si Muzeul Bargello. Arhitectura deosebita, ambianta si serviciile impecabile fac din sejurul tau unul de neuitat. Sunt puse la dispozitia oaspetilor restaurant cu stea Michelin, bar, receptie, room service, piscina, sala de fitness, centru spa si wellness, biblioteca, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Cele 116 camere si suite ale hotelului au un design de lux si au dotari deosebite de ultima ora.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -