Four Seasons Hotel The Westcliff 5* – Johannesburg

Hotelul Four Seasons este situat in zona Westcliff din Johannesburg, Africa de Sud. Principalele obiective din apropirea hotelului sunt: Johannesburg Zoo, South African Museum of Military History, Linda Auditorium, Adler Museum of Medicine si Zoo Lake Park. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor restaurant, bar, receptie, room service, acces internet, parcare, club pentru copii, centru spa si wellness, piscina, sala de fitness, sali de conferinte, centru de afaceri. Cele 117 camere au un design deosebit fiind dotate cu aer conditionat, minibar, seif, birou, acces internet, tv, telefon, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -