Gardaland – Castelnuovo del Garda

Gardaland este un parc de distractii situat in nord-estul Italiei, in localitatea Castelnouvo del Garda, in provincia Verona. Deschis in iulie 1975, include “Gardaland”, “Gardaland Sea-Life” si “Gardaland Hotel”. In apropiere se afla si Lacul Garda. Complexul numara o sumedenie de atractii mecanice si acvatice, fiind vizitat anual de peste 3 milioane de persoane. In anul 2005, Gardaland a fost asezat de Forbes Magazine pe locul 5 in top 10 al parcurilor de distractie din intreaga lume.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -