Gran Hotel Bahia del Duque Resort 5* – Tenerife

Gran Hotel Bahia del Duque Resort & Spa este situat pe insula Tenerife, din Spania, pe malul Oceanului Atlantic, fiind un complex rezidential de lux influentat de cultura din Insulele Canare, reflectata atat in stilul colonial, precum si in imbracamintea personalului inspirata din tinuta traditionala a regiunii. Resortul ofera clientilor restaurant, bar, receptie, room service, piscina, teren de tenis, teren de golf, sala de fitness, centru spa si wellness, acces internet, parcare, sali de conferinte. Cele 356 de camere sunt dotate cu tv satelit, aer conditionat, minibar, acces internet, uscator de par, seif.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -