Grandhotel Pupp 5* – Karlovy Vary

Hotelul Pupp este amplasat in Cehia, spre iesirea din Statiunea de Spa Karlovy Vary,  aproape de raul Tepla, la 1 km de Castelul Becov. Hotelul, o cladire istorica in stil Bohemian, pune la dispozitia clientilor un Centru Spa cu sauna, piscine, solar, centru wellness, masaje si tratamente de relaxare. Facilitatile hotelului includ: restaurant, bar, receptie, terasa, piscina, acces internet, parcare, room service, spalatorie. Cele 228 de camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, seif, minibar, birou, telefon, radio, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -