Grecia

Grecia este numarul unu pentru peisajele, apa limpede, muzica, dansurile si traditiile ei dar si pentru voie buna!
Statiuni agitate, peisaje stâncoase, plaje ascunse, orase antice.

Astarte Suites Luxury Boutique - Santorini

astarte-suites2     astarte-suites8

La Astarte Suites magia se afla in detalii, incepand cu pietrele stralucitoare Swarovski care impodobesc tavanul fiecarui Jacuzzi din apartament si terminand cu serviciile personalizate de exceptie de care se poate bucura orice oaspete.
Spectaculosul complex de 11 camere situat pe o stanca, in frumoasa insula Santorini, impreuna cu piscina „infinita” si peisajele de neuitat, reprezinta locatia perfecta pentru o escapada romantica.

Lesante Luxury Hotel & Spa 5* - Zakynthos

lesante1     lesante2

Unul dintre cele mai bune hoteluri de cinci stele de pe insula Zakynthos. Inconjurat de plantatii de maslini si vita de vie, include o varietate de camere confortabile si apartamente, cu un design elegant, restaurante, baruri, un centru de conferinte, 2 piscine mari in aer liber, un minunat Centru-SPA, toate insotite de servicii impecabile. Este o alegere perfecta pentru o vacanta luxoasa de familie.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -