H10 Tenerife Playa 4* – Tenerife

Hotelul este situat pe plaja din Insula Tenerife, la 10 min de mers pe jos de centrul statiunii Puerto de la Cruz. Aeroportul Nordic Tenerife se afla la 25 km de hotel. Pe langa o atmosfera speciala, hotelul mai ofera clientilor si urmatoarele facilitati: restaurant, bar, receptie, room service, piscina, loc de joaca pentru copii, camera de jocuri, acces internet, sala de conferinte. Cele 337 camere ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv, seif, uscator de par, birou.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -