Helena Resort 5* – Sunny Beach, Bulgaria

Resortul este amplasat in nordul statiunii Sunny Beach, pe litoralul bulgaresc, la 90 km de Varna. Resortul are doua hoteluri Helena Sands si Helena Park, ambele de 5 stele si 6 vile apropiate. Cele doua hoteluri sunt separate printr-un parau natural, traversat de poduri pitoresti. Hotelurile se afla intr-o zona plina de vegetatie iar cladirile construite cu stil si bun gust, utilizand combinatia de piatra si lemn, se incadreaza perfect in ambient.

Hotelul Helena Sands 5* este situat pe malul marii, avand o frumoasa deschidere catre plaja de nisip din Sunny Beach si o superba panorama catre mare.
Unul din avantajele hotelului este dat de piscina exterioara foarte incapatoare, iar un alt avantaj e reprezentat de un centru SPA elegant si modern in acelasi timp. Oaspetii hotelului se pot bucura de soare la plaja de nisip din fata hotelului, si pot petrece serile intr-un cadru romantic creat de gradina interioara a complexului.
Hotelul este format din 3 corpuri a cate opt niveluri, 2 lifturi, avand capacitatea totala de cazare de 169 camere duble (37 mp), 16 Junior Suite (65 mp), 14 Suites (70 mp), 6 Maisonette (Duplex Suite) (70 mp), 1 Presidential Suite si 1 Vice-Presidential Suite.

                   

                   

 

Hotelul Helena Park 5* este format din 3 cladiri apropiate a cate 6 niveluri, 3 lifturi, avand capacitatea totala de cazare de 77 camere duble, 138 camere duble superior si 18 apartamente cu 1 dormitor.
Toate camerele duble standard sunt spatioase (32 mp.) si dispun de urmatoarele dotari: Aer conditionat centralizat, TV satelit, Minibar, Telefon, Seif (contra cost), Internet (contra cost), Grup sanitar propriu cu cabina de dus, Balcon.
Camerele duble tip superior au suprafata mai mare (36 mp.) si aceleasi dotari ca si camerele duble standard.
Apartamentele sunt foarte spatioase (60 mp.) si sunt formate dintr-un dormitor si sufragerie. O parte din apartamente dispun de usi interconectante.

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -