Heritage Le Telfair Golf & Spa Resort 5*+ – Bel Ombre – Mauritius

Resortul Heritage Le Telfair este amplasat in sundul insulei Mauritius, in zona Bel Ombre, direct pe plaja. Aeroportul Mahebourg se afla la 35 km, iar orasul Port Louis la 50 de km. Hotelul, membru al "Small Luxury Hotels of the World", este inspirat de arhitectura secolului XIX si pune la dispozitia clientilor restaurante, baruri, piscine, teren de tenis, centru de spa si wellness, gradina, terasa, loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare, receptie, room service, magazine. Resortul ofera clientilor unul din cel mai renumite cluburi de golf din Mauritius si din Oceanul Indian, Heritage Golf Club. Cele 158 de camere ale complexului sunt dotate cu aer conditionat, tv, acces internet, minibar, seif, balcon/terasa.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -