Hilton Helsinki Kalastajatorppa 5* – Helsinki

Hotelul este situat pe malul Golfului Finlandei, la 15 minute de mers cu masina de centrul capitalei Finlandei, Helsinki. Viziteaza in Helsinki Parcul de Distractii Linnanmaki, Muzeul de Arta, sau Catedrala construita in secolul al 19-lea. Vezi piese interesante la Muzeul de Arta Didrichsen sau descopera lucrari celebre la Muzeul Gallen-Kallela. Afla mai multe despre modul traditional de viata al finlandezilor la Seurasaari Open Air Museum. Hotelul pune la dispozitia clientilor restaurant, bar, terasa, teren de tenis, sala de fitness, piscina, acces internet, parcare, room service, receptie. Cele 238 de camere sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, acces internet, telefon.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -