Hotel 987 4* – Barcelona

987 Barcelona Hotel este un hotel confortabil, decorat cu bun gust, situat chiar in centrul Barcelonei, aproape de principalele atractii ale orasului, cum ar fi Las Ramblas, Plaza Cataluna, La Pedrera si La Sagrada Familia. Amplasat intr-o cladire de patrimoniu, Hotelul 987 pastreaza multe dintre caracteristicile sale originale, combinate cu un design luminos si contemporan. Sunt puse la dispozitia clientilor facilitati, precum: restaurant, bar, receptie, room service, terasa, acces internet, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv, telefon, uscator de par, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -