Hotel Ajda Terme 3000 4* – Moravske Toplice

Hotelul Ajda este situat in statiunea balneara slovena Moravske Toplice, la 20 km de granita cu Ungaria. Hotelul dispune de 157 camere cu aer conditionat, amenajate confortabil si modern. Cladirea hotelului este interconectata printr-un coridor cu Complexul Spa Terme 3000 si cu centrul medical Thermalium. Hotelul ofera oaspetilor sai acces gratuit la Spa Worlds Ajda, Termal si Terme 3000, precum si la centrul de sauna si fitness. Hotel Ajda ofera un mediu placut, precum si confort, fiind un loc ideal pentru relaxare si odihna.

                   

                  

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -