Hotel Alpin 4* – Poiana Brasov

Hotelul Alpin, cu o vedere splendida, este amplasat in statiunea Poiana Brasov, la 12 km de orasul Brasov. Este unul dintre cele mai moderne hoteluri de 4 stele din Poiana Brasov, in care iti poti rasfata simturile intr-unul dintre cele mai bune centre spa din Romania, pentru ca mai apoi sa poti servi delicioase preparate din bucataria frantuzeasca si mediteraneana, insotite de vinuri de inalta calitate recomandate de un somelier, in cadrul Restaurantului A Propos. Mai sunt oferite oaspetilor sala de fitness, terasa, piscina interioara, loc de joaca pentru copii, room service, acces internet, parcare, sali de conferinte, centru de afaceri. Camerele sunt dotate cu minibar, telefon, tv, uscator de par, acces internet.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -