Hotel Amanzoe 5* – Peloponnese

Cu numele inspirat de la cuvantul sanscrit "Aman" care inseamna "pace" si "Zoe", cuvantul grecesc pentru "viata", Amanzoe este situat pe un deal, aproape de orasul Porto Heli, pe coasta de est a Peloponezului, din Grecia. Resortul ofera vederi panoramice la peisajul de coasta din Peloponez. Complexul ofera oaspetilor un Beach Club privat, si acces usor la insulele cosmopolite Spetses si Hydra. Facilitatile resortului includ: terasa, plaja, centru spa si wellness, sala de fitness, restaurant, bar, receptie, room service, sala de conferinte. Suitele complexului sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv, birou, telefon, seif, uscator de par.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata, accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -