Hotel Blue Dolphin 4* – Metamorphosi – Halkidiki

Hotelul Blue Dolphin este amplasat la 50 de m de plaja si la 1.5 km. de centrul statiunii Metamorphosi, Grecia. Orasul Salonic este la 90 km de hotel. Resortul preferat de familii, precum si de multi clienti fideli, este locul ideal pentru un concediu relaxant si placut, intr-o atmosfera deosebita. Facilitatile includ: restaurant, bar, receptie, piscina, terasa, room service, gradina, teren de tenis, centru spa si wellness, sala de fitness, club si loc de joaca pentru copii, acces internet, parcare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, tv, minibar, telefon, uscator de par, balcon sau terasa.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

 

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -