Hotel Convento do Carmo 5* – Salvador do Bahia

Hotelul Convento do Carmo este situat in centrul istoric al orasului Salvador din Brazilia, si imbina traditia, luxul si caracterul modern intr-o cladire deosebita, ridicata in secolul al XVI-lea. Sunt puse la dispozitia clientilor: bar, receptie, room service, restaurant, piscina, gradina, sala de fitness, centru spa si wellness, acces internet, centru de afaceri, sali de conferinte. Camerele au un design special si sunt dotate cu aer conditionat, minibar, seif, tv satelit, uscator de par, birou, telefon.

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -