Hotel Golf Almerimar 5* – Costa de Almeria – Spania

Hotelul Golf Almerimar 5* este un resort de golf cu un teren modern cu 27 de gauri, situat in partea de sud a Spaniei, la 40 de min de mers cu masina de orasul Almeria, la 5 min de mers pe jos de Almerimar Marina si la 10 min de plaja.  Hotelul dispune de 112 camere dotate cu aer conditionat,  minibar, TV, acces internet.  Hotelul mai oferta turistilor restaurant, bar, piscina, centru SPA.

Terenul de golf Almerimar, deschis in 1976 are 27 gauri si se intinde pe o suprafata de circa 802.000 m2.  Designerii Gary Player si Rob Kirby au creat un teren de golf spectaculos, care combina armonios zonele de apa cu zonele largi de iarba si palmieri.

                   

                   

Agentia Btour va ofera cel mai bun pret posibil pentru rezervari individuale sau pachete de vacanta.

Pentru mai multe detalii si pentru o oferta personalizata accesati butonul "CERE OFERTA".

Motor cautare:

Our professional online travel agents tailor exceptional luxury vacations to help you explore your world, your way.

Galerie Foto

Testimoniale

Mi-ati facut o vacanta pe care nu o voi uita prea curand. Locurile pe care le-am vizitat au fost deosebite, hotelurile in care ne-am cazat au fost foarte bune, mancarea foarte gustoasa; gazdele ne-au tratat cu mare atentie. Ghizii au fost prietenosi, inteligenti, informati si naturali. Excursiile au fost bine planificate si placute. Va multumesc, ”

- Marian P., Bucuresti

Va multumim pentru modul in care ne-ati organizat conferinta. Salile de conferinte, cazarea, masa, totul a fost la superlativ. Va vom contacta si pentru viitoarele evenimente.

- Raluca S., Bucuresti

vezi mai multe -